Meistä

RESPIN – To tell a story in a new way

Kaksi toiminimen perustanutta nuorta yrittäjää valmistaa käsintehtyjä tuotteita ensisijaisesti kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Nina on valmistunut vuonna 2014 vaatetusartesaaniksi ja keskittyy suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttömukavuutta vaalien laadukkaita ja monipuolisia vaatteita sekä tekstiilejä. Puusepäksi kouluttautunut Santtu tekee uniikkeja puutuotteita kodin kaikkiin tarpeisiin.

Respin kiteyttää vuosia hioutuneet arvomme luontoon ja sen puhtaana pysymiseen.

Kierrätysmateriaalien käyttö omassa työssämme on kulkenut ajatuksissamme kauan. Kerran hylätyn materiaalin työstäminen uudeksi ja käyttökelpoiseksi tuotteeksi on inspiroivaa monella tapaa. Materiaalien vaihtuvuus luo muuttuvan ilmeen uudelle brändillemme, mutta tärkeimpänä pelastaa materiaalin päätymiseltä käyttökelpoisena kaatopaikan täytteeksi. Respin tarkoittaa suoraan suomennettuna uudelleen pyöräytystä, joka sopii kuin nakutettuna tuotteidemme ideologiaan.

Kaikki tuotteet valmistuvat käsityönä kotioloissa Salossa sekä kotimme lähellä sijaitsevalla puuverstaalla. Jokainen tuote on uniikki ja valmistettu ajatuksella omannäköisekseen, mukaillen materiaalin omia ominaisuuksia.

Yhteydenotot sähköpostiin: nina.respin@gmail.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *